Menu

OVER ONS

Pi Development is een productinnovatiebureau dat ideeën uitwerkt tot professionele producten. Wij verzorgen uw productontwikkeling van het ontwerpproces, het concept tot eindproduct en fases daarvan. Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en met focus op de verwachtingen van onze opdrachtgever. Daarbij denken we mee, maar werpen we ook een nieuwe, verrassende blik op het eindproduct. Door de juiste mix van creativiteit, technisch inzicht en marktkennis is ons team inzetbaar voor diverse projecten voor uw productontwikkeling. 

WERK

Productinnovatie, dat is wat wij doen! De producten in ons portfolio zijn met creatief inzicht en op technisch hoogwaardig niveau tot stand gekomen. Ons product ontwerpbureau kenmerkt zich door een variatie aan producten voor verschillende markten waarbij Climate & Energy ons speerpunt is. Daarnaast hebben we veel kennis in huis op het gebied van Mobility en Vending & Dispensing. Kortom; productontwikkeling op hoog niveau.

Windturbine

Schoon drinkwater

Ademend raam

E-bike of the future

Elektrische step

Accudrager e-bike

Smartphone hub

Luchtverdeler

Ketelverlichting

Luchtbevochtiger

Fietsslot

Tyre saver

Schuifpoort

Hot deli

Multi Drink Machine

Sausdispenser

Endoscoopreiniger

Jaloezie Luxaflex Elisse

CONTACT

Wilt u meer weten over Pi Development?

Neem contact met ons op om kennis te maken in onze studio in de inspirerende omgeving van kasteel ter Horst. Uiteraard komen we ook graag de mogelijkheden voor uw productontwikkeling op locatie bespreken.