Vacatures

Momenteel hebben we geen actuele vacatures. 

Open sollicitatie:

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle industrieel ontwerpers en engineers/constructeurs die ons team willen versterken. Ben je gemotiveerd om in een zeer dynamische omgeving het maximale uit iedere uitdaging te halen, heb je een HBO/TU-opleiding succesvol afgerond plus enige jaren relevante ervaring opgedaan dan kijken we uit naar je reactie en motivatie.

Stuur je CV met portfolio naar info@pidevelopment.nl

Stage

Kom kennismaken met productontwikkeling

Bij Pi Development zijn we geregeld op zoek naar een stagiair(e) WO/HBO in de richting WTB/IO/IPO.

We zijn een allround ontwerpbureau dat het hele ontwerptraject, van idee naar concreet product, kan begeleiden en uitvoeren. 

Je kunt bij ons aan de slag om in de praktijk mee te maken wat er bij de verschillende ontwerpdisciplines  allemaal komt kijken. Van het maken van idee-schetsen en modellen tot  CAD-modellen,  renderingen en het productierijp maken van het ontwerp.

Bij Pi Development heerste een informele, open sfeer waarbij het werk op een professionele wijze wordt aangepakt. Er is voldoende ruimte voor een gezonde dosis humor en gezelligheid.

Je taken binnen Pi Development kunnen van alles zijn binnen de  fases van het ontwerpproces:

Mee-brainstormen over oplossingsrichtingen in een ontwerp
Het schetsmatig uitwerken van ideeën of concepten
Het meewerken of zelf in CAD ontwerpen opzetten en uitwerken
Modellen/prototypes maken

We verwachten van je dat je een pro-actieve werkhouding hebt, verantwoordelijkheidsgevoel hebt, een praktische instelling en dat je communicatief vaardig bent en goed kunt samenwerken.

Je kunt ervaring op doen binnen onze dynamische en innovatieve werkomgeving met volop mogelijkheden voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.