Pi-Care

Visie

Care staat voor zorg voor mensen die zorg behoeven. Pi-CARE staat voor een team met passie, voor creatieve productinnovatie. De wet- en regelgeving is een belangrijke invulling voor de productveiligheid naast de pull uit de markt en de push vanuit de beschikbare technologieën.

Missie

Ons Pi-CARE team is al lange tijd betrokken bij de ontwikkelingen en productverbeteringen van de medische zorgindustrie. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we met onze houding en brede kennis van ontwikkelprocessen verrassende oplossingen kunnen bieden in een breed scala aan zorg-, baby- en kinderproducten.

Alleen met de (juiste) combinatie van de pragmatische productoplossingen, bedacht vanuit het perspectief van de gebruiker (jong en oud) creëren we het succesvolle product om een verschil te kunnen maken. Om dit te doen, hebben we creatieve, compliance- en technische kennis in huis om de wens van de klant te vertalen naar een gaaf, functioneel en veilig product.

We hebben bij Pi Development een open en transparante cultuur in de verschillende pijlers. Daarmee benaderen we de complexe wereld van de gereguleerde care-producten met de simpliciteit van een Nederlandse fiets!

Portfolio