Interview: Merel Hageman - Projectleider

Interview: Merel Hageman - Projectleider

Interview: Merel Hageman - Projectleider

Merel werkt alweer ruim 6 maanden bij Pi Development. Ze staat haar mannetje als projectleider. Wij vonden het tijd worden om jullie nader kennis te laten maken met deze gestructureerde topper uit ons Pi-team!

Sinds deze zomer werkt Merel aan een groot project bij onze pijler ‘Pi-Move’. We kunnen hier nog weinig over vertellen maar Merel omschrijft het als een zeer interessant traject. ‘‘Om een groot project te mogen leiden met de volledige ontwikkeling van scratch tot compleet product vind ik echt geweldig’’, aldus Merel.

Eerder werkte Merel bij de afdeling development van grotere organisaties dan Pi Development. Beide zijn interessant maar het leuke aspect bij Pi Development is toch wel de zeer diverse disciplines en de brede ontwikkelvraagstukken. ‘‘Door het maatwerk bij Pi Development vanwege het diverse team, hebben we allemaal sterk het gevoel echt een bijdrage in een traject te kunnen leveren.’’

Merel hobbyHet segment is voor Merel minder van toepassing dan haar bijdrage aan een project. ‘‘Elk segment heeft zijn charmes, maar als het bijdraagt aan een betere maatschappij heeft dat echt mijn voorkeur.’’ Een duurzame wereld samen creëren middels een circulaire materiaalstroom of een product ontwikkelen dat langer meegaat dan gebruikelijk kan rekenen op Merels volledige aandacht, passie en toewijding. 

Uiteraard zijn we ook benieuwd naar Merels mening over het team bij Pi Development. Een kernwaarde waar Merel echt voor staat, is oprechtheid in je werk. Als je dit bezit, werk je én prettig samen én iedereen voelt zich echt betrokken, wat enorm naar de klant uitstraalt. Een echte win/winsituatie dus. ‘‘Als iedereen een taak in het projectteam heeft waar hij/zij zich comfortabel bij voelt, ben ik helemaal gelukkig. De motivatie straalt dan ook eenheid uit, waardoor het project gewoon vanaf dag één al lekker loopt.’’

Het persoonlijke contact met relaties en collega’s is door corona wel minder. Het werkt gewoon prettiger om elkaar even persoonlijk te spreken in plaats van alles online te doen, ook al werkt de techniek echt prima en kan ze daardoor gemakkelijk alle internationale afspraken snel plannen.

Leuk om Merel geïnterviewd te hebben! Een echte technische topper die heel toegankelijk is en waar wij als Pi Development trots op zijn om in ons team te hebben. Uiteraard kijken we nu al uit naar de follow-up als het ‘grote project’ is afgerond. Dan horen we graag meer ins & outs over dit project. ‘‘Deal’’, aldus Merel.