Stageplaats voor IPO / WTB student

zoek jij een uitdagende en afwisselende stageplek?

Ben jij op zoek naar een uitdagend en afwisselende stageplek voor de periode september 2019 t/m januari 2020 in de productontwikkeling?

Wij hebben een prachtige opdracht voor je klaarliggen waar je jezelf kan ontwikkelen in mechanica, elektronica (basis) en vormgeving.

Je werkt op een bijzonder locatie aan een project waar wij al enige tijd mee bezig zijn en waar we gedurende jouw stageperiode weer een paar grote stappen willen maken.

Je zal zowel ideeën en concepten moeten bedenken voor huidige problematiek, maar ook de huidige status verder uitwerken tot het juiste eindproduct.

Je communiceert met onze stagebegeleider, leveranciers voor zowel inkoop- als maakonderdelen. Je zorgt voor de juiste documentatie en leg dat vast in het projectdossier.

Over Pi Development:

Onze passie is om de juiste producten te creëren waarmee u uw missie verwezenlijkt. Samen met onze opdrachtgevers werken we dagelijks aan de ontwikkeling van zowel consumenten- als industriële producten, van optimalisaties tot het realiseren van compleet nieuwe oplossingen. We communiceren helder en pragmatisch, en vinden per project de geschikte balans tussen functie en vormgeving.

Onze kracht ligt in het slim en creatief toepassen van nieuwe technieken, waarbij we putten uit tientallen jaren ontwerp-ervaring en breed georiënteerde kennis. Zo komen we tot oplossingen die aansluiten bij de actuele eisen vanuit uw markt.

We hebben de competenties in huis om u te ondersteunen in alle fasen van het proces, van productstrategie, onderzoek, concept-ontwerp, vormgeving, engineering, prototypebouw tot productiebegeleiding. Dit doen wij vanuit onze monumentale studio in Loenen.

Voor meer informatie neem a.u.b. contact op met Peter Komen, 06 20 61 41 76 of stuur een mail aan info@pidevelopment.nl.

 

Meer nieuws