We gaan onze grenzen verleggen met Leon van Spijk , onze nieuwe partner

We gaan onze grenzen verleggen met Leon van Spijk , onze nieuwe partner

We gaan onze grenzen verleggen met Leon van Spijk , onze nieuwe partner

Per heden, is Leon van Spijk, na 29 jaar Knoppert van Spijk Ontwerpers het team van Pi Development komen versterken. De reden voor deze stap is dat we elkaar goed aanvullen. Leon denkt en werkt vanuit ‘strategisch’ design, met veel nadruk op visie, merkpropositie en assortiment ontwikkeling.

Per heden, is Leon van Spijk, na 29 jaar Knoppert van Spijk Ontwerpers het team van Pi Development komen versterken. 

De reden voor deze stap is dat we elkaar goed aanvullen. Leon denkt en werkt vanuit ‘strategisch’ design, met veel nadruk op visie, merkpropositie en assortiment ontwikkeling en Pi Development veel meer vanuit de techniek.

Leon heeft als ontwerper zijn sporen o.a. verdient op gebied van meubilair zowel kantoor als kindermeubilair, fitnessapparatuur, keukenapparatuur en fietsen. Tevens is hij medeoprichter en ontwerper van Spiked Cycles. Een mooi Nederlands E-bike merk wat op dit moment geherstructureerd wordt om verder te kunnen groeien.

Ons doel: samen gaan we meer vanuit het merk een constante meerwaarde voor de bestaande en nieuwe klanten van Pi Development bieden door met onze klanten de juiste innovaties te doen. 

Leon van Spijk en Peter Komen kennen elkaar al jaren, hebben al eerder intensief samengewerkt en hebben altijd goede contacten onderhouden. Nu is de tijd rijp om daar samen op professioneel en organisatorisch vlak een volgende stap in te zetten.
 
We hebben er zin in en geloven dat deze samenwerking snel zijn vruchten gaat afwerpen. Mocht u meer willen weten wat we voor u kunnen betekenen, neem dan contact met mij op via 055-3014463. Naast onze unieke locatie in Loenen kunnen we u ook in Schiedam verwelkomen voor een gesprek. 
 
 
Wordt vervolgd. 

Peter Komen