Menu

Pi Development trakteert op wereld Pi-Dag!

Het is 14 maart, dus wordt wereldwijd volop aandacht besteed aan Pi en de rol die het voor ons allen speelt. Uiteraard doen wij mee door vandaag een lekkere, perfect ronde “Pie” te eten.

Bent u benieuwd welke rol Pi voor uw organisatie kan spelen? Als u een afspraak met ons maakt om over onze mogelijkheden in gesprek te gaan, dan zorgen wij dat de benodigde “Pie” klaarstaat!

Deze actie geldt indien u zich opgeeft voor zaterdag 24 maart a.s.

Europese strategie kunststof

De overgang naar circulaire economie

De Europese commissie lanceerde deze week haar eerste ‘Strategie Inzake Kunststoffen’. Een onderdeel van de overgang naar een meer duurzame, circulaire economie. Volgens het plan moeten alle kunststofverpakkingen in 2030 recyclebaar zijn.

De strategie stuurt aan op serieuze verschuivingen bij fabrikanten die werken met kunststof. Door middel van normen en investeringen moedigt de commissie aan tot het gebruik van gerecycleerde of biologisch afbreekbare kunststoffen.

Het plan legt daarmee een fundament voor een nieuwe kunststoffeneconomie, waarbij bedrijven in het ontwerp en de productie ten volle rekening houden met de behoeften voor hergebruik, herstel en recycling. De overheid zet haar circulaire ambities dus kracht bij.

En aangezien wij die ambities delen, zien we ernaar uit om hier significante bijdragen aan te blijven leveren. Wilt u weten wat dit voor uw industrie kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Zie hier het volledige artikel

UITNODIGING

Would you like a piece of Pie?

Woensdag 14 maart 2018 is het wereld Pi dag: dé uitgelezen dag om Pie te eten bij Pi. Je bent van harte welkom!

Lees verder >

PROUD NEWS

Ontwikkeling E-bike Gazelle

De innovatieve No.1, ontwikkeld in samenwerking met Gazelle en Giugiaro.

Lees verder >