Pi Development BV

Wat mag u van ons verwachten?

Onze passie is om de juiste producten te creëren waarmee u uw missie verwezenlijkt. Samen met onze opdrachtgevers werken we dagelijks aan de ontwikkeling van zowel consumenten- als industriële producten, van optimalisaties tot het realiseren van compleet nieuwe oplossingen. We communiceren helder en pragmatisch, en vinden per project de geschikte balans tussen functie en vormgeving.

Onze kracht ligt in het slim en creatief toepassen van nieuwe technieken, waarbij we putten uit tientallen jaren ontwerp-ervaring en breed georiënteerde kennis. Zo komen we tot oplossingen die aansluiten bij de actuele eisen vanuit uw markt.

We hebben de competenties in huis om u te ondersteunen in alle fasen van het proces, van productstrategie, onderzoek, concept-ontwerp, vormgeving, engineering, prototypebouw tot productiebegeleiding. Dit doen wij vanuit onze monumentale studio in Loenen.

Pi Development is een zusterbedrijf van Pi Pel, een groep enthousiaste productontwikkelaars die U (bij u op lokatie) kunnen helpen in de (tijdelijke) behoefte aan ervaren professionals.. Voor meer informatie kijk op www.pi-pel.nl

TEAM

Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met een kritische blik. Met brede ervaring en specialismes in diverse takken van productontwikkeling bieden we een grote verzameling van kennis en vaardigheden. Dit maakt ons sterk in het vinden van pragmatische oplossingen, die we uitwerken tot gerealiseerde producten.

Michiel H Michiel H

Michiel H

Michiel Henning
Product developer

michiel@pidevelopment.nl

Michiel tekent het liefst al zijn denkprocessen overzichtelijk op papier

Antoine Antoine

Antoine

Jeroen Jeroen

Jeroen

Leon Leon

Leon

Maurits Maurits

Maurits

Teun Teun

Teun

Eddy Eddy

Eddy

Eddy Lammers 
Product developer

eddy@pidevelopment.nl

Eddy richt zich op de technische kant van producten, bij voorkeur producten met wielen

Stef Stef

Stef

Arjen Arjen

Arjen

Maret Maret

Maret

Arne Arne

Arne

Peter Peter

Peter

Peter Komen
CEO

peter@pidevelopment.nl

Het is Peter’s missie om mensen samen te brengen om tot de beste resultaten te komen en onze klanten dagelijks te verrassen

Michiel B Michiel B

Michiel B

.