Over ons


Missie

De missie van Pi Development is het adviseren, ondersteunen en ontwikkelen bij innovatievraagstukken binnen de mobility, energy en care sector. Door het bieden van sterk conceptueel denkvermogen aangevuld met een pragmatisch platform van expertises creëren wij waardegedreven productontwikkeling voor onze relaties.Visie

Co-creatie is voor ons essentieel bij het realiseren van de optimale samenwerking in productontwikkeling voor zowel onze relaties als partners. Wij bieden ons gedisciplineerd stage gate proces waardoor we het vraagstuk stapsgewijs kunnen vertalen naar jouw juiste antwoord.

Pi = Pitch Proof!

Wij snappen jou… Er zijn wel 50.000 verschillende productontwikkelaars in Nederland volgens het KVK. Hoe kies je nou het beste bureau voor jouw concept, productwens, of innovatiebehoefte?

Ben jij actief in één van de pijlers; mobiliteit, energie of care? Dan gaan wij de uitdaging met jouw idee, wens of behoefte graag aan. Wij maken productontwikkeling pragmatisch en overzichtelijk, maar vooral ook leuk! Door sterke toepassing van co-creatie binnen een goed doordacht proces met strakke tussentijdse doelstellingen creëren wij van jouw idee, wens of behoefte een marktwaardig product.

 • Nog twijfels over ons kunnen?

  Wij hebben de pitch in de cloud, de materialen in de kast, de energie in de teentjes en de mensen ready to rumble. Wij staan hierin niet alleen klaar om onze kunsten te vertonen, maar vooral ook om jouw wensen snel, effectief en goed in kaart te kunnen brengen. Op deze manier hebben jullie snel en gericht een helder beeld van een mogelijke match.

 • Wat mag je van ons verwachten tijdens de pitch?

   • Een goed voorbereide maatwerk presentatie

   • Schets voorbeelden (van eerdere projecten)

   • Een sterk portfolio

   • Open en transparante communicatie over een toekomstige samenwerking

   • Eerste antwoorden op jouw vragen

   • We luisteren naar wat je nodig hebt door intensief te vragen. Hiermee krijgen we een helder beeld van het “waarom” en een compleet beeld van het landschap waarbinnen het valt

  Challenge ons gerust en wij laten onze waardes zien op jouw weg naar succes!

Team

Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met een kritische blik. Met brede ervaring en specialismes in diverse takken van productontwikkeling bieden we een grote verzameling van kennis en vaardigheden. Dit maakt ons sterk in het vinden van pragmatische oplossingen, die we uitwerken tot gerealiseerde producten.